Verzending

Verzenden en verzendkosten

Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd door DHL indien een product op werkdagen voor 13:00 ‘s middags is besteld EN betaald.

Genoemde levertijd geldt slechts als indicatie en geldt nimmer als fatale termijn. De klant kan de overeenkomst ontbinden indien de levering langer duurt dan 30 dagen.

Indien de koper een product besteld, dat tijdelijk niet op voorraad is, zal dat op de website worden aangegeven. Indien mogelijk zal er een mededeling staan over de vermoedelijke levertijd.

Leveringen vinden plaats op het door de Koper tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven afleveradres.

Zodra de te leveren producten op het opgegeven afleveradres zijn geleverd gaat het risico waar het deze producten betreft, over op de koper.

Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging bij MajesticAlly, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Standaard hanteren we € 4,95 verzendkosten per pakket voor verzending binnen Nederland. Voor België, Luxemburg en Duitsland hanteren we € 6,95 verzendkosten. Overige internationale verzending kost € 8,95.